Kategori:1118: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: br:Rummad:1118)
c (bot Menambah: os:Категори:1118)
[[nn:Kategori:1118]]
[[no:Kategori:1118]]
[[os:Категори:1118]]
[[pt:Categoria:1118]]
[[qu:Katiguriya:1118]]
40.678

besutan