Wisnu: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+navbox
c (bot Menambah: et:Višnu)
(+navbox)
[[Wahana]] Bathara Wisnu punika sang peksi [[Garudha]].
 
{{Mitologi Hindhu}}
{{stub}}
 
78.624

besutan