Wisnu: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Menambahkan kategori Mitologi Hindhu (HotCat)
c (Menambahkan kategori Paraga wayang (HotCat))
c (Menambahkan kategori Mitologi Hindhu (HotCat))
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:Mitologi Hindhu]]
 
[[af:Wisjnoe]]
78.624

besutan