Wisnu: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Membuang kategori Mitologi Hindhu; Menambahkan kategori Déwa Hindhu (HotCat)
(+navbox)
c (Membuang kategori Mitologi Hindhu; Menambahkan kategori Déwa Hindhu (HotCat))
[[Kategori:Artikel mawi basa krama]]
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:MitologiDéwa Hindhu]]
 
 
[[af:Wisjnoe]]
78.624

besutan