Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Membuang kategori Kabupaten Purwareja; Menambahkan kategori Kabupatèn Purwareja (HotCat)
(typo)
c (Membuang kategori Kabupaten Purwareja; Menambahkan kategori Kabupatèn Purwareja (HotCat))
''Bali menyang: [[Kabupaten Purwareja]]''
 
 
[[Category:Kabupaten Purwareja]]
 
[[id:Kaligesing, Purworejo]]
[[su:Kaligesing, Purworejo]]
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Purwareja]]
78.625

besutan