Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
c (Membuang kategori Kabupaten Purwareja; Menambahkan kategori Kabupatèn Purwareja (HotCat))
c (Menambahkan kategori Kecamatan ing Kabupatèn Purwareja (HotCat))
 
[[Kategori:Kabupatèn Purwareja]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Purwareja]]
78.625

besutan