Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c (Menambahkan kategori Kecamatan ing Jawa Tengah (HotCat))
* [http://www.purworejakab.go.id/ Situs web resmi Kabupatèn Purwareja]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kaligesing, Purwareja}}
{{Kabupaten Purwareja}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
---------
''Bali menyang: [[Kabupaten Purwareja]]''
 
 
 
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Purwareja]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Kaligesing, Purwareja]]
78.625

besutan