Basa Latin: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
→‎Sawetara Karakteristik: Standard order of the Latin noun cases
(+sithik)
(→‎Sawetara Karakteristik: Standard order of the Latin noun cases)
== Sawetara Karakteristik ==
Karakteristik utama basa Latinyaiku anané [[kasus]]. Jroning basa Latin ana 6 kasus:
# kasus [[ablatif]]
# kasus [[akusatif]]
# kasus [[datif]]
# kasus [[genetif]]
# kasus [[nominatif]]
# kasus [[genetif]]
# kasus [[datif]]
# kasus [[akusatif]]
# kasus [[vokatif]]
# kasus [[ablatif]]
 
Saliyané kuwi ana siji kasus manèh:
45

besutan