Trenggalèk, Trenggalèk: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Trenggalek, Trenggalek dipunalihaken dhumateng Trenggalèk, Trenggalèk: pasang aksara
c (Trenggalek, Trenggalek dipunalihaken dhumateng Trenggalèk, Trenggalèk: pasang aksara)
78.624

besutan