Jatiraga, Tuban: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Membuang kategori Kecamatan ing Kabupaten Tuban; Menambahkan kategori Kecamatan ing Kabupatèn Tuban (HotCat)
(anyar)
 
c (Membuang kategori Kecamatan ing Kabupaten Tuban; Menambahkan kategori Kecamatan ing Kabupatèn Tuban (HotCat))
 
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Wétan|{{PAGENAME}}]]
 
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupaten Tuban|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:{{PAGENAME}}| ]]
[[Kategori:Kecamatan ing KabupatenKabupatèn Tuban|{{PAGENAME}}]]
 
[[id:Jatirogo, Tuban]]
78.625

besutan