Sesanti: Béda antara owahan

562 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: SUKSES)
 
'''Motto''' utawa sesanti iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi tujuan siji [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[negara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga priyayi. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa dhaerah. Neng [[Indonesia]] bisane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto neng dhaerah liya neng [[Nusantara]].
SUKSES
 
== Uga pirsani ==
* [[Daftar motto negara]]
 
[[Kategori:Motto]]
8.964

besutan