Gliwice: Béda antara owahan

53 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
Hak kutha: 1250
(ul. Zwycięstwa 21, 44-100)
(Hak kutha: 1250)
|- style="background: #ffffff;"
| [[Provinsi ing Polandia|Provinsi]]: || [[provinsi Silesia|Silesia]]
|- style="background: #ffffff;"
| Hak kutha: || 1250
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
17

besutan