154: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:154
c (bot Mengubah: new:सन् १५४)
c (bot Menambah: nds:154)
[[nah:154]]
[[nap:154]]
[[nds:154]]
[[new:सन् १५४]]
[[nl:154]]
70.202

besutan