Kalawarti: Béda antara owahan

74 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
'''Kalawarti''' utawa '''majalah''' iku penerbitan kang manut wektu tartamtu (seminggu, dwi minggu, wulanan) kang isine maneka warta tulisan utawa [[gambar]].
 
==Delengen uga==
*[[Majalah Basa Jawa]]
*[[Daftar majalah, Indonesia|Daftar majalah]]
 
 
[[Kategori:Budaya]] [[Kategori:Kalawarti]]
 
[[cv:Журнал]]
8.964

besutan