134: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:134
c (bot Mengubah: new:सन् १३४)
c (bot Menambah: nds:134)
[[nah:134]]
[[nap:134]]
[[nds:134]]
[[new:सन् १३४]]
[[nl:134]]
40.138

besutan