137: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:137
c (bot Mengubah: new:सन् १३७)
c (bot Menambah: nds:137)
[[nah:137]]
[[nap:137]]
[[nds:137]]
[[new:सन् १३७]]
[[nl:137]]
39.414

besutan