Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

383 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
(+)
(→‎Desa-Desa: +desa2)
 
== Desa-Desa ==
Désa ing kecamatan iki<ref>[[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonesia Maju]</ref>:
*Banaran, kodhe désa: 340104001
*Brosot, kodhe désa: 340104007
*Karangsewu, kodhe désa: 340104004
*Kranggan, kodhe désa: 340104002
*Nampareja, kodhe désa: 340104003
*Pandowan, kodhe désa: 340104006
*Tirtarahayu, kodhe désa: 340104005
 
==Pranala jaba==
78.624

besutan