Galur, Kulon Praga: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
 
== Desa-Desa ==
Désa ing kecamatan iki<ref>[[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Indonesia Maju]</ref>:
*Banaran, kodhe désa: 340104001
*Brosot, kodhe désa: 340104007
78.624

besutan