Gambiran, Banyuwangi: Béda antara owahan

363 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (Kecamatan Gambiran, Banyuwangi dipun-alihaken menyang Gambiran, Banyuwangi: sragam)
(→‎Desa-Desa: +desa2)
 
== Desa-Desa ==
Désa-désa ing kecamatan iki<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Situs Indonesia Maju]</ref>:
*Gambiran, kodhe désa: 351007006
*Jajag, kodhe désa: 351007002
*Purwodadi, kodhe désa: 351007001
*Wringinangun, kodhe désa: 351007003
*Wringinrejo, kodhe désa: 351007004
*Yosomulyo, kodhe désa: 351007005
 
 
78.625

besutan