Glagah, Banyuwangi: Béda antara owahan

757 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (Kecamatan Glagah, Banyuwangi dipun-alihaken menyang Glagah, Banyuwangi: sragam)
 
== Desa-Desa ==
Désa-désa ing kecamatan iki<ref>[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Data saka Situs Indonesia Maju]</ref>:
*Bakungan, kodhe désa: 351015005
*Banjarsari, kodhe désa: 351015006
*Glagah, kodhe désa: 351015002
*Kampunganyar, kodhe désa: 351015010
*Kemiren, kodhe désa: 351015007
*Kenjo, kodhe désa: 351015009
*Olehsari, kodhe désa: 351015003
*Paspan, kodhe désa: 351015001
*Rejosari, kodhe désa: 351015004
*Tamansuruh, kodhe désa: 351015008
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
{{rintisan}}
 
==Pranala jaba==
---------
*Bali menyang[http://bayuwangikab.go.id [[KabupatenSitus wèb Kabupatèn Banyuwangi]]
{{Glagah, banyuwangi}}
{{Kabupatèn Banyuwangi}}
{{Jawa Wétan}}
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Banyuwangi]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Banyuwangi]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Wétan]]
[[Kategori:Kecamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Glagah, Banyuwangi]]
78.625

besutan