Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: de:Tanjung Pinang
c
c (bot Menambah: de:Tanjung Pinang)
[[ca:Tanjung Pinang]]
[[da:Tanjung Pinang]]
[[de:Tanjung Pinang]]
[[en:Tanjung Pinang]]
[[fi:Tanjung Pinang]]
35.118

besutan