Kitab Purwaning Dumadi: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: pap:Gènesis
c (bot Mengubah: an:Chenesi)
c (bot Menambah: pap:Gènesis)
[[no:Første Mosebok]]
[[pag:Genesis]]
[[pap:Gènesis]]
[[pdc:Es erschde Buch Mosi]]
[[pl:Księga Rodzaju]]
38.294

besutan