Wisnu: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: ne:विष्णु
c (Membuang kategori Mitologi Hindhu; Menambahkan kategori Déwa Hindhu (HotCat))
c (bot Menambah: ne:विष्णु)
[[Kategori:Paraga wayang]]
[[Kategori:Déwa Hindhu]]
 
 
[[af:Wisjnoe]]
[[my:ဗိဿနိုး]]
[[nds:Wischnu]]
[[ne:विष्णु]]
[[new:विष्णु (सन् १९९५या संकिपा)]]
[[nl:Vishnoe]]
70.202

besutan