Dluwang: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: mr:कागद
c (bot Menambah: new:भ्वं)
c (bot Menambah: mr:कागद)
[[mk:Хартија]]
[[ml:കടലാസ്]]
[[mr:कागद]]
[[ms:Kertas]]
[[mt:Karta]]
35.118

besutan