24 Maret: Béda antara owahan

189 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c (bot Menambah: lbe:24 марта)
* [[1976]] - [[Perang Reged]]: [[Presidhen Argentina|Presidhèn]] [[Argentina]] [[Isabel Peron]] dipunculik kaliyan dipungulingaken ing satunggiling [[kudeta]] tanpa rah.
* [[1989]] - [[Kapal minyak]] [[Exxon Valdez]] wutah ing sagantun langkung saking 11 yuta [[galon]] [[lenga|lisah]] ing Prince William Sound, [[Alaska]], ndadosaken musibah lingkungan ingkang ageng sanget.
* '''[[2010]] ''' - Wonten '''tokèk''' jinis énggal dipunpanggihi ing Kamboja. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/afp/20100324/sc_afp/cambodiaconservationenvironmentgecko|nama=Yahoo!}}
 
== Wiyosan ==
78.625

besutan