2004: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bug:2004
c (bot Menambah: xal:2004 җил)
c (bot Menambah: bug:2004)
[[br:2004]]
[[bs:2004]]
[[bug:2004]]
[[ca:2004]]
[[cbk-zam:2004]]
39.886

besutan