Dhuwit: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: hif:Paisa
c (bot Menambah: wa:Cwårs)
c (bot Menambah: hif:Paisa)
[[he:כסף (אמצעי תשלום)]]
[[hi:पैसा]]
[[hif:Paisa]]
[[hr:Novac]]
[[ht:Lajan]]
40.143

besutan