89: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
ganti abad 0 -> abad 1 SM (abad 0 ora ana ing kalender Gregorian)
c (bot Mengubah: new:सन् ८९)
(ganti abad 0 -> abad 1 SM (abad 0 ora ana ing kalender Gregorian))
|dasawarsa = 80
|dasawarsa+1 = 90
|abad-1 = 01 SM
|abad = 1
|abad+1 = 2
78.624

besutan