Thabo Mbeki: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ca:Thabo Mbeki
(pasang aksara)
c (bot Menambah: ca:Thabo Mbeki)
[[ar:تابو إيمبيكي]]
[[bg:Табо Мбеки]]
[[ca:Thabo Mbeki]]
[[cs:Thabo Mbeki]]
[[cy:Thabo Mbeki]]
35.118

besutan