1899: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: krc:1899 джыл)
(typo)
|taun-2= 1897
|taun-1= 1898
|taun+1= 18001900
|taun+2= 18011901
|taun+3= 18021902
|taun+4= 18031903
|taun+5= 18041904
| dasawarsa-1 = 1880
| dasawarsa = 1890
78.624

besutan