1997: Béda antara owahan

52 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo
c (bot Menambah: xal:1997 җил)
(typo)
 
== Prastawa ==
 
* Opooooo iku maksute
 
== Kelairan ==
 
* Sopo sing gelem karo koe haha
 
== Seda ==
78.624

besutan