Wong Bali: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo kat
c (bot Menambah: lt:Baliečiai)
(typo kat)
 
[[Kategori:Bali]]
[[Kategori:Suku bangsa ing IndonesiaIndonésia|Bali]]
 
[[cs:Balijci]]
78.625

besutan