Wong Sasak: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo kat
c (bot Menambah: ms:Sasak)
(typo kat)
{{stub}}
 
[[Kategori:Suku bangsa ing IndonesiaIndonésia|Sasak]]
 
[[de:Sasak]]
78.625

besutan