Jèbrès, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c (Membuang kategori Surakarta; Menambahkan kategori Kutha Surakarta (HotCat))
(→‎Pranala jaba: +cithakan)
==Pranala jaba==
 
{{Jèbrès, Surakarta}}
{{Kutha Surakarta}}
{{Jawa Tengah}}
 
*''Bali menyang: [[Kutha Surakarta]]
 
 
[[en:Jebres]]
78.625

besutan