Banjarsari, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
c (Membuang kategori Surakarta; Menambahkan kategori Kutha Surakarta (HotCat))
==Pranala jaba==
 
{{Banjarsari, Surakarta}}
{{Kutha Surakarta}}
{{Jawa Tengah}}
 
*''Bali menyang: [[Kutha Surakarta]]
 
 
 
78.625

besutan