Alkohol: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ht:Alkòl
(typo)
c (bot Menambah: ht:Alkòl)
[[hi:एल्कोहॉल]]
[[hr:Alkoholi]]
[[ht:Alkòl]]
[[hu:Alkoholok]]
[[id:Alkohol]]
694

besutan