Arsitèktur: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: pap:Arkitectura
c (Arsitektur dipunalihaken dhumateng Arsitèktur: pasang aksara)
c (bot Menambah: pap:Arkitectura)
[[oc:Arquitectura]]
[[os:Архитектурæ]]
[[pap:Arkitectura]]
[[pl:Architektura]]
[[pt:Arquitetura]]
1.401

besutan