Biosfer: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tl:Biyospero
c (bot Menambah: ga:Bithsféar)
c (bot Menambah: tl:Biyospero)
[[sv:Biosfär]]
[[tg:Биосфера]]
[[tl:Biyospero]]
[[tr:Biyosfer]]
[[uk:Біосфера]]
35.118

besutan