Wong Sèrbi: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: fa:صرب‌ها
c (Serbs dipunalihaken dhumateng Wong Serbia: jawa)
c (bot Mengubah: fa:صرب‌ها)
[[es:Serbios]]
[[et:Serblased]]
[[fa:صربهاصرب‌ها]]
[[fi:Serbit]]
[[fr:Serbes]]
39.441

besutan