Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: zh-yue:釤
[[yo:Samarium]]
[[zh:钐]]
[[zh-yue:釤]]
70.202

besutan