2008: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: bxr:2008
c (bot Menambah: xal:2008 җил)
c (bot Menambah: bxr:2008)
[[bs:2008]]
[[bug:2008]]
[[bxr:2008]]
[[ca:2008]]
[[cbk-zam:2008]]
17.406

besutan