Wangsi: Béda antara owahan

135 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+ image, pls translate the caption. Thanks
c (+gambar, pasang aksara)
(+ image, pls translate the caption. Thanks)
[[Image:Saluang flute.jpg|thumb|Suling saka [[pring]]]]
[[File:SambaSunda Quintett in Cologne (0204).jpg|thumb|upright|Suling performer, member of the [[Gamelan]] group ''[[SambaSunda]]'']]
 
'''Suling''' iku salah siji piranti musik sing disebul, fungsiné kanggo nambah swara-swara ing melodi. Ing musik [[gamelan Jawa]] suling iku nduwé 2 laras yaiku:[[Slendro]] lan [[Pelog]].
 
4

besutan