Wangsi: Béda antara owahan

65 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+
(+ image, pls translate the caption. Thanks)
(+)
[[Image:Saluang flute.jpg|thumb|Suling saka [[pring]]]]
[[File:SambaSunda Quintett in Cologne (0204).jpg|thumb|upright|Suling performer,dimainaké memberdéning of thegrup [[Gamelan]] group ''[[SambaSundaSamba Sunda]]'']]
 
'''Suling''' iku salah siji piranti musik sing disebul, fungsiné kanggo nambah swara-swara ing melodi. Ing musik [[gamelan Jawa]] suling iku nduwé 2 laras yaiku:[[Slendro]] lan [[Pelog]]. Piranti musik suling iki uga lumrah dianggo ing [[gamelan]] [[Sundha]].
 
==Wujud==
78.624

besutan