80: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: os:80-æм аз
(ganti abad 0 -> abad 1 SM (abad 0 ora ana ing kalender Gregorian))
c (bot Menambah: os:80-æм аз)
[[oc:80]]
[[or:୮୦]]
[[os:80-æм аз]]
[[pi:८०]]
[[pl:80]]
70.202

besutan