78: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: os:78-æм аз
(ganti abad 0 -> abad 1 SM (abad 0 ora ana ing kalender Gregorian))
c (bot Menambah: os:78-æм аз)
[[oc:78]]
[[or:୭୮]]
[[os:78-æм аз]]
[[pi:७८]]
[[pl:78]]
70.202

besutan