89: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: os:89-æм аз
(ganti abad 0 -> abad 1 SM (abad 0 ora ana ing kalender Gregorian))
c (bot Menambah: os:89-æм аз)
[[oc:89]]
[[or:୮୯]]
[[os:89-æм аз]]
[[pi:८९]]
[[pl:89]]
70.202

besutan