Ilat: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
 
Struktur liya sing magepokan karo ilat kerep disebut ''lingual'', saka [[basa Latin]] ''lingua'' utawa ''glossal'' saka [[basa Yunani]], γλωσσα.
 
I laughed at that
 
== Struktur ==
Naraguna anonim