Ilat: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
←Mbatalaké revisi 378352 déning 60.242.188.187 (Dhiskusi). vandalism
c (←Mbatalaké revisi 378352 déning 60.242.188.187 (Dhiskusi). vandalism)
 
Struktur liya sing magepokan karo ilat kerep disebut ''lingual'', saka [[basa Latin]] ''lingua'' utawa ''glossal'' saka [[basa Yunani]], γλωσσα.
 
I laughed at that
 
== Struktur ==
39

besutan