Thabo Mbeki: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: an:Thabo Mbeki
c (bot Menambah: ca:Thabo Mbeki)
c (bot Menambah: an:Thabo Mbeki)
 
[[af:Thabo Mbeki]]
[[an:Thabo Mbeki]]
[[ar:تابو إيمبيكي]]
[[bg:Табо Мбеки]]
35.118

besutan