Wikipedia:Vandalisme: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (Suntingan 93.148.1.124 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Almabot)
[[ang:Wikipedia:Bealu]]
[[ar:ويكيبيديا:تخريب]]
[[arz:ويكيبيديا:تخريب]]
[[az:Vikipediya:Vandalizm]]
[[bg:Уикипедия:Вандализъм]]
[[pl:Wikipedia:Wandalizm]]
[[pt:Wikipedia:Vandalismo]]
[[qu:Wikipidiya:Wandalismu]]
[[ro:Wikipedia:Vandalism]]
[[ru:Википедия:Вандализм]]
1.401

besutan